Flakk Camping

Bobil/campingvogn/telt

Flakk Camping har egen teltplass, med mulighet for tilkobling til strøm. Teltplassen ligger nært sanitæranlegg og kjøkken, og det er mulig å parkere bil ved teltet. (Tidlig i sesongen i 2020 er campingplassen kun for bobiler og campingvogner, men vi regner med å ha plass for telt fra ca. 20. juni).

Vi har en stor gresslette som benyttes til campingvogner og bobiler. Den har ikke oppmerkede plasser, men det må være minst tre meter mellom hver enhet som benyttes til overnatting. Vi har plasser med strømuttak for campingvogn og bobiler, og mulighet for tømming av kjemikalietoalett (eget tømmerom) og faste tanker (bobil).

Alle overnattingsgjester ved Flakk Camping kan benytte WiFi, sanitæranlegg og dusj uten ekstra kostnad. Klikk her for info om priser

Plasser med strøm for bobiler og campingvogner

Plasser med strøm for bobiler og campingvogner

Vi tar gjerne i mot campingklubber/foreninger med voksne gjester i bobil og/eller campingvogn. Vi har gode priser for denne typen gjester utenfor høysesong, i perioden 1. mai til 20. juni og 20.august – 1. september.

Vi har også noen sesongplasser for campingvogner, til ferie- og fritidsbruk i sommersesongen. Ta kontakt med vår resepsjon på contact@flakk-camping.no dersom du ønsker å stå på venteliste/interessentliste for leie av sesongplass neste sommer.