Flakk Camping

Flakk Camping er en turist- og overnattingsbedrift som tilbyr overnattingsplass for turister med telt, bobil eller campingvogn. Vi har 4 campinghytter med enkel standard. Rabatt for NAF-medlemmer. Campingplassen er klassifisert med tre stjerner av NHO Reiseliv. Lavsosongpriser for telt, bobiler og campingvogner frem til midten av juni.

Kun 11 km fra Trondheim sentrum. Ingen bomstasjoner mellom sentrum og Flakk Camping.
Det tar 20 min med buss, 15 min med bil eller 30 min med sykkel til sentrum.

Dagstur t/r med ferja til Fosen er gratis uten bil. Kommer du med ferja fra Fosen, er avkjøringen til Flakk Camping noen få hundre meter etter avkjøringen fra ferja.

2 sanitærbygg. 4 campinghytter. Kiosk/gatekjøkken rett utenfor porten. Fiskemuligheter fra land. Gode bussforbindelser til og fra Trondheim sentrum. Anbefalinger om severdigheter, kulturtilbud og turmuligheter i nærområdet fås i resepsjonen. Fotturer i marka er mulig fra campingplassen. Fint utgangspunkt for sykkelturer rundt Byneset. Enkelt å finne fram fra campingplassen til eksempelvis golfbane (Byneset) eller badeland (Pirbadet). Muligheter for lek og grilling i fjæra.


Sesongplasser: Flakk Camping har 30 sesongplasser for perioden 1. mai til 1. september. Vinterparkering av campingvogn er også mulig (ingen fasilteter/service om vinteren). Plassene er beregnet for familier til fritidsbruk. Spikertelt i tre er ikke tillatt. Vi leier ikke ut til foretak eller til bruk som pendlerbolig/arbeiderbolig o.l.Vi vil normalt ha oversikt i løpet av mars/april over eventuelle ledige plasser. Forespørsler om sesongplass fra mai 2013 kan sendes på e-post til randi@flakk-camping.no. Vennligst oppgi fullt navn, adresse, kontaktinformasjon, informasjon om antall personer og størrelse på campingvogn.


Beliggenhet: Rett ved Flakk ferjeleie.

GPS (WGS84):  63.45008º N, 10.20133º Ø, 63° 27' 0.3"N, 10° 12' 4.8"Ø

[Gå til Kart på finn.no]The camping is open from 1. May - 1. Sept

Early in the season the reception is open in the morning and in the afternoon.

From 15.06 the reception is open from 9.00 to 21.00. Phone: +47 72 84 39 00


We accept VISA and MasterCard
Flakk Camping is listed in The Norwegian Hospitality Association Camping Guide.