Flakk Camping

Aktiviteter

Aktiviteter i nærområdet

Flakk Camping har egen strand som overnattingsgjester kan benytte for soling, bading og grilling. Her er det også gode muligheter for å fiske fra land eller gå fotturer i marka.

padling

Campingplassen er et perfekt utgangspunkt for sykkelturer rundt Byneset, hvor man blant annet finner regionens største golfbane. Les mer om Byneset Golfsenter.

Rett ved Flakk Camping ligger Flakk fergeleie som binder Fosenhalvøya til Trondheim med fergeforbindelsen Flakk/Rørvik. Fosen byr på flott natur, av mange kalt et «Norge i miniatyr» fordi den vakre halvøya byr på alt fra skjærgårdsidyll til fjellvidder. Fosenalpene er et yndet mål for turgåere både sommer og vinter. Sjekk fergeruten her.

Spør ellers gjerne i resepsjonen om severdigheter, kulturtilbud og turmulighetene i nærområdet.

Aktiviteter i Trondheim

bryggene

Flakk Camping ligger bare 11 km fra Trønderhovedstaden, som byr på en rekke aktiviteter, severdigheter og kulturelle opplevelser for enhver smak. Det tar kun 10 minutter å kjøre bil inn til sentrum og 20 minutter å ta buss (se tidtabell for AtBs rute 75 og 450, på www.atb.no. Busholdeplass på Flakk: Flakkråa.) Ønsker du å sykle, bør du regne 30 – 40 minutter hver vei. Det er ikke sykkelvei mellom Flakk og Trolla, men det er mulig å sykle langs bilveien.

Trondheim er Norges tredje største by med ca. 200 000 innbyggere. Byen ble grunnlagt i år 997 av Olav Tryggvason, og det finnes fortsatt mange spor etter både vikingtid og middelalder i byen. For den som er interessert i historie vil særlig Nidarosdomen og Erkebispegården være verdt et besøk.

Familieaktiviter
Av populære familieaktiviteter må Pirbadet på Brattøra nevnes. Pirbadet er Norges største innendørs badeanlegg, og fra Flakk tar det bare 15 minutter å kjøre til Brattøra.Her ligger også det populære museet Rockheim, som er Norges nasjonale museum for populærmusikk.

Båttur ut til Munkholmen er også å anbefale, gjerne med en stopp innom fiskehallen i Ravnkloa. Munkholmen ligger i Trondheimsfjorden, og er et populært utfartssted om sommeren. Her finnes badeplass, café, restaurant og ikke minst muligheter for omvisning i festningsbygget. Passasjerbåt mellom Ravnkloa og Munkholmen går hver time i sommerhalvåret.

På Lerkedal Stadion spiller trøndernes favorittfotballag Rosenborg sine hjemmekamper. Sjekk nettsiden for kampdata, lagoversikt, klubbinformasjon og -historie.

Trehusbyen Trondheim.
Trondheim er kjent for sin trehusbebyggelse, og her er særlig bryggene i Kjøpmannsgata, trehusene på Bakklandet, gamle bybro og Stiftsgården verdt å få med seg.

Andre populære severdigheter
– Kristiansten festning
– Sverresborg folkemuseum
– Tyholttårnet
– Rockheim
– Bymarka

Besøk gjerne Visit Trondheim sine nettsider for en komplett oversikt over severdigheter, aktiviteter og kulturelle tilbud i Trondheim og omegn.