Flakk Camping

Praktisk informasjon

Her har vi samlet litt informasjon:

Åpningstider resepsjon/kiosk
Resepsjonen er betjent hver ettermiddag. Fra midten av juni til midten av august er resepsjonen åpen 0900 – 2100.

Betaling
Betalingskort/kredittkort som aksepteres: VISA, Mastercard, Maestro, BankAxept. Ingen valutaveksling. Ingen kontantuttak.

Strøm
Flakk Camping har 40 strømuttak for campingvogner/bobiler, hvor to og to enheter deler en 10A sikring. I tillegg har vi 12 uttak med 16 A sikring. Totalt har vi 60 turistplasser med mulighet for strøm. Det er ikke alltid vi har ledig plass med strøm dersom man kommer sent på dagen/kvelden i høysesongen fra 15. juni til 15. august.

WiFi
WiFi er tilgjengelig. Dekningen er best nære resepsjonsbygget. Vi gjør oppmerksom på at tilbudet ikke er egnet for streaming av film og TV.

Sanitæranlegg
Vi har et enkelt kjøkken med kokemuligheter for våre gjester, gratis dusj, familierom/handicaprom, mulighet for tømming av campingtoaletter, og vaskemaskin/tørketrommel (mot avgift).

Barn og Hunder
Campingplassen har en enkel lekeplass for barn og bord/benker på området. Det tillatt å ha med hund på campingplassen, så lenge hunden er i bånd og luftes utenfor området til campingplassen.

Renhold av campingplassen
Vi leier tjenester fra et renholdsfirma som daglig tar hovedvask av sanitærbyggene. Betjeningen vår foretar i tillegg tilsyn/rydding/renhold ved behov.

Bussforbindelse til Trondheim
Bussforbindelse til Trondheim: AtB linje 75 + busser Trondheim – Fosen.

Bomringen rundt Trondheim
Det er ingen bomstasjoner på strekningen Flakk – Trondheim sentrum. Kjører du derimot inn til Trondheim fra sør E39 og E6 vil du passere flere automatiske bomstasjoner. Du kjører rett igjennom uten å stoppe, og for trafikanter uten AutoPASS-brikke, blir det tatt bilde av kjøretøyets kjennemerke. Dette blir kontrollert mot motorvognregisteret, og bileier får tilsendt faktura uten ekstra gebyr. Det samme gjelder også for utenlandske kjøretøy.